Homepage
Kaikki artikkelit
Kaikki Artikkelit -kuvakeSulje Kaikki Artikkelit -kuvake
30.1.24

Haussa johdon assistentti Suomen arkkitehtuuri- ja designmuseosäätiöön

Kuvitus: Anja Reponen

Tule johdon assistentiksi Suomen arkkitehtuuri- ja designmuseosäätiöön! Tehtävämme on perustaa uusi valtakunnallinen arkkitehtuuri- ja designmuseo, jolle rakennetaan uudisrakennus Helsingin Eteläsatamaan.

Haemme joukkoomme taitavaa organisoijaa tukemaan johtoamme tehtävässä. Juuri nyt valmistaudumme uuden arkkitehtuuri- ja designmuseon rahoituspäätöksiin, museon uudisrakennuksen suunnittelukilpailun käynnistämiseen sekä Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon sulautumisesta johtuviin muutoksiin.

Johdon assistenttina sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua uuden, kansainvälisen huipputason museon toteutukseen. Pitelet sujuvasti monia lankoja käsissäsi ja teet tiivistä yhteistyötä säätiön ja säätiökonserniin kuuluvan museoyhtiön johdon sekä moninaisten sidosryhmien kanssa.

Tulet työskentelemään mm. näiden tehtävien parissa:

 • organisoit, ennakoit ja hallitset toimitusjohtajien kalenteri- ja sähköpostitoimintaa
 • suunnittelet, käyt kirjeenvaihtoa ja järjestät tapaamisia sidosryhmien kanssa
 • valmistelet esityksiä, muistioita ja muita asiakirjoja
 • teet taustatutkimusta liittyen sidosryhmätyöhön ja varainhankintaan
 • hoidat johdon matkajärjestelyjä

Edellytämme sinulta:

 • alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa, aiempaa opistotasoista tutkintoa
 • erinomaisia yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • erinomaisia it-taitoja, erityisesti toimimista Microsoft 365 -ympäristössä
 • palveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • asioiden suunnittelu- ja organisointikykyä
 • suomen ja englannin kielen sujuvaa hallintaa, ruotsin kieli on etu

Työyhteisömme elää innostavaa, vauhdikasta ja vaativaa muutosvaihetta. Toivomme joukkoomme kollegaa, joka ei hätkähdä helposti ja jolle asioiden sujuvaksi saaminen on sydämen asia. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kaartinkaupungissa Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon yhteydessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja työtä voi halutessaan tehdä osa-aikaisesti (80 % työaika).

Monimuotoisuus on meille tärkeää ja siksi toteutamme rekrytoinnin anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Huolehdithan, että hakemuksesi ja ansioluettelosi noudattavat anonymiteetin periaatteita. Valitsemme haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perustella. Yhteenvedossa ei ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai kuvaa. Jätä siis nämä tiedot jo valmiiksi pois sekä hakemuksestasi että ansioluettelostasi. Kerro yhteystietosi vain sähköpostin saatteessa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 11.2.2024 mennessä sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen:
tuija.janakka@designmuseum.fi

Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

pe 2.2. klo 10.00 –11.00
to 8.2. klo 12.30 – 13.30

Kaarina Gould
Suomen arkkitehtuuri- ja designmuseosäätiön toimitusjohtaja
+358 40 0350505
kaarina.gould@admuseo.fi

Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon taustasäätiöt ovat 1.1.2024 sulautuneet uutta museota varten perustettuun Suomen arkkitehtuuri- ja designmuseosäätiöön. Uusi säätiö hallinnoi molempien museoiden laajoja ja kansainvälisesti ainutlaatuisia kokoelmia sekä edistää hanketta uuden valtakunnallisen arkkitehtuuri- ja designmuseon perustamiseksi Helsinkiin. Suomen arkkitehtuuri- ja designmuseosäätiön perustama AD-museo Oy ylläpitää Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon toimintaa. Lähivuosien ajan museoiden toiminta jatkuu yhteisellä ohjelmistolla tutuissa osoitteissa Helsingin Kaartinkaupungissa.

No items found.
No items found.
Pysy ajantasalla uuden museon suunnittelusta ja tilaa
uutiskirje
Perustajat
Perustajakumppanit
We use cookies to improve our website. By clicking "Accept all cookies", you accept the terms of the website.

For more information visit here.