Webbplatsens underhåll och användarvillkor
Webbplatsen använder kakor (cookies). Kakor är små textfiler som webbläsaren sparar på din apparat när du besöker webbplatsen. Med hjälp av kakor gör vi det lättare för dig att använda webbplatsen och kan lägga till olika funktioner.

Med hjälp av kakorna övervakar vi bland annat tjänstens besökarantal samt får information om vilka sidor, webbläsare och operativsystem besökarna använt. Även användarens IP- och webbadress sparas med hjälp av kakorna. Denna information hjälper oss att förstå hur webbplatsen används och hur vi kan utveckla den. Med hjälp av kakorna gör vi det dessutom möjligt att dela webbplatsens innehåll i sociala medier. För dessa funktioner använder vi tredje parters tjänster:

- Google Analytics (tillhandahålls av Google Inc.), som möjliggör insamling av statistiska data och analys av nätsidans användning.

Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av kakor. Du kan begränsa användningen av kakor eller blockera dem när som helst i din webbläsares inställningar. Om du väljer att avaktivera kakor kan det emellertid påverka användarupplevelsen eller göra att webbplatsen inte nödvändigtvis fungerar som den ska.

Av tekniska orsaker kan vi dock inte garantera att den information som finns på webbtjänsten alltid är korrekt, oföränderlig eller uppdaterad.

Respons på sidorna kan skickas till hello@admuseo.fi.

Sidornas design och teknik har planerats och verkställts av hasan & partners.
Grundare
Grundande Partners
Webbplatsen använder kakor. Med hjälp av kakor gör vi det lättare för dig att använda webbplatsen.

Mer information hittar du här.